De gemiddelde prijs per vierkante meter in Molenwijk is € 4,081/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Molenwijk
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Molenwijk is
24%
De waarde van woningen in Molenwijk zijn het afgelopen jaar opgelopen met
20.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Molenwijk.

Als je woningbezitter wordt in Molenwijk zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 20.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,081 per vierkante meter. Hiermee doet Molenwijk het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Katwijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Molenwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Molenwijk in Katwijk?

Een huis kopen in Molenwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Molenwijk in Katwijk.

In de buurt Molenwijk in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,314 bewoners per vierkante kilometer en 1,095 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Molenwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 370 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.