De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nulland is € 1,730/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nulland
0.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Nulland is
25%
De waarde van huizen in Nulland zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nulland.

Als je een huis koopt in Nulland zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 1,730 per vierkante meter. Hiermee doet Nulland het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Kerkrade. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,160 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nulland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nulland in Kerkrade?

Een huis kopen in Nulland is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nulland in Kerkrade.

In de wijk Nulland in Kerkrade is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,121 inwoners per vierkante kilometer en 1,435 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Nulland zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kerkrade on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.