De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rozendaal is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Rozendaal is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rozendaal.

Als je investeert in een huis in Rozendaal zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Rozendaal het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Oudewater. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,277 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rozendaal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rozendaal in Oudewater?

Een huis kopen in Rozendaal is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rozendaal in Oudewater.

In de wijk Rozendaal in Oudewater is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 68 mensen per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Rozendaal zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oudewater on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.