De gemiddelde vierkantemeterprijs in Broek op Langedijk is € 3,486/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Broek op Langedijk
2.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Broek op Langedijk is
23%
De woningwaardes in Broek op Langedijk zijn het afgelopen jaar verminderd met
-7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Broek op Langedijk.

Als je investeert in een huis in Broek op Langedijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde verminderde het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,486 per vierkante meter. Hiermee doet Broek op Langedijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Langedijk. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,933 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Broek op Langedijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Broek op Langedijk in Broek op Langedijk?

Een huis kopen in Broek op Langedijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Broek op Langedijk in Broek op Langedijk.

In de wijk Broek op Langedijk in Broek op Langedijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,843 mensen per vierkante kilometer en 2,420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Broek op Langedijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,060 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Broek op Langedijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.