De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zuidpolder Oude Leede is € 5,028/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuidpolder Oude Leede
7.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Zuidpolder Oude Leede is
19%
De woningprijzen in Zuidpolder Oude Leede zijn het afgelopen jaar toegenomen met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zuidpolder Oude Leede.

Met een woning in Zuidpolder Oude Leede zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,028 per vierkante meter. Hiermee doet Zuidpolder Oude Leede het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Pijnacker-Nootdorp. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,215 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zuidpolder Oude Leede voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zuidpolder Oude Leede in Pijnacker?

Een huis kopen in Zuidpolder Oude Leede is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuidpolder Oude Leede in Pijnacker.

In de buurt Zuidpolder Oude Leede in Pijnacker is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 129 inwoners per vierkante kilometer en 335 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Zuidpolder Oude Leede zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Pijnacker on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.