De gemiddelde vierkantemeterprijs in Pijnacker Oost is € 5,823/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Pijnacker Oost
1.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Pijnacker Oost is
22%
De huizenprijzen in Pijnacker Oost zijn het afgelopen jaar gestegen met
43.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Pijnacker Oost.

Als bezitter van een huis in Pijnacker Oost zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 43.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,823 per vierkante meter. Hiermee doet Pijnacker Oost het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Pijnacker-Nootdorp. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,215 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Pijnacker Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Pijnacker Oost in Pijnacker?

Een huis kopen in Pijnacker Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Pijnacker Oost in Pijnacker.

In de wijk Pijnacker Oost in Pijnacker is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 104 bewoners per vierkante kilometer en 265 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Pijnacker Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Pijnacker on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.