De gemiddelde prijs per vierkante meter in Weidebloembuurt is € 4,686/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Weidebloembuurt
6.4%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Weidebloembuurt is
17%
De woningprijzen in Weidebloembuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Weidebloembuurt.

Als woningbezitter in Weidebloembuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,686 per vierkante meter. Hiermee doet Weidebloembuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Lansingerland. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,295 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Weidebloembuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Weidebloembuurt in Berkel en Rodenrijs?

Een huis kopen in Weidebloembuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Weidebloembuurt in Berkel en Rodenrijs.

In de buurt Weidebloembuurt in Berkel en Rodenrijs is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,336 mensen per vierkante kilometer en 470 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Weidebloembuurt zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Berkel en Rodenrijs on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.