De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sonnenborgh is € 2,657/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Sonnenborgh
6.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Sonnenborgh is
33%
De woningprijzen in Sonnenborgh zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Sonnenborgh.

Als bezitter van een huis in Sonnenborgh zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,657 per vierkante meter. Hiermee doet Sonnenborgh het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leeuwarden. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sonnenborgh achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sonnenborgh in Leeuwarden?

Een huis kopen in Sonnenborgh is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sonnenborgh in Leeuwarden.

In de wijk Sonnenborgh in Leeuwarden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,964 bewoners per vierkante kilometer en 945 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Sonnenborgh zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.