De lokale woningmarkt in Buitengebied Wirdum.

Als woningbezitter in Buitengebied Wirdum zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Wirdum het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leeuwarden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,766 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Wirdum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Wirdum in Wirdum?

Een huis kopen in Buitengebied Wirdum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Wirdum in Wirdum.

In de buurt Buitengebied Wirdum in Wirdum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13 mensen per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Wirdum zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wirdum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.