De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied De Zwette is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Buitengebied De Zwette is
17%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied De Zwette.

Als je een huis koopt in Buitengebied De Zwette zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied De Zwette het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Leeuwarden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied De Zwette achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied De Zwette in Leeuwarden?

Een huis kopen in Buitengebied De Zwette is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied De Zwette in Leeuwarden.

In de wijk Buitengebied De Zwette in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7 inwoners per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied De Zwette zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.