De gemiddelde prijs per vierkante meter in Pancras-West is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Pancras-West
10.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Pancras-West is
44%
De woningwaardes in Pancras-West zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Pancras-West.

Met een woning in Pancras-West zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Pancras-West het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leiden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Pancras-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Pancras-West in Leiden?

Een huis kopen in Pancras-West is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Pancras-West in Leiden.

In de buurt Pancras-West in Leiden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,207 inwoners per vierkante kilometer en 885 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Pancras-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 4% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 29% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.