De gemiddelde prijs per vierkante meter in Marewijk is € 6,926/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Marewijk
8.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Marewijk is
38%
De woningwaardes in Marewijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Marewijk.

Met een woning in Marewijk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,926 per vierkante meter. Hiermee doet Marewijk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leiden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Marewijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Marewijk in Leiden?

Een huis kopen in Marewijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Marewijk in Leiden.

In de buurt Marewijk in Leiden is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 21,911 inwoners per vierkante kilometer en 2,130 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Marewijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 4% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 37% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.