De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijndijkbuurt is € 5,161/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijndijkbuurt
4.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Rijndijkbuurt is
31%
De woningprijzen in Rijndijkbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Rijndijkbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Rijndijkbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,161 per vierkante meter. Hiermee doet Rijndijkbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leiden. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijndijkbuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijndijkbuurt in Leiden?

Een huis kopen in Rijndijkbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijndijkbuurt in Leiden.

In de buurt Rijndijkbuurt in Leiden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,259 bewoners per vierkante kilometer en 1,205 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Rijndijkbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.