De gemiddelde prijs per vierkante meter in Slaaghwijk is € 3,706/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Slaaghwijk
5.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Slaaghwijk is
26%
De woningwaardes in Slaaghwijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Slaaghwijk.

Als woningbezitter in Slaaghwijk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,706 per vierkante meter. Hiermee doet Slaaghwijk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leiden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Slaaghwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Slaaghwijk in Leiden?

Een huis kopen in Slaaghwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Slaaghwijk in Leiden.

In de buurt Slaaghwijk in Leiden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,628 mensen per vierkante kilometer en 1,885 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Slaaghwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 790 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.