De lokale woningmarkt in De Rietvink / Veursestraatweg.

Als woningbezitter in De Rietvink / Veursestraatweg zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,838 per vierkante meter. Hiermee doet De Rietvink / Veursestraatweg het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Rietvink / Veursestraatweg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in De Rietvink / Veursestraatweg in Leidschendam?

Een huis kopen in De Rietvink / Veursestraatweg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Rietvink / Veursestraatweg in Leidschendam.

In de buurt De Rietvink / Veursestraatweg in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,129 mensen per vierkante kilometer en 1,140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Rietvink / Veursestraatweg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.