De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied
16.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied is
19%
De prijzen van huizen in Buitengebied zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied.

Als je investeert in een huis in Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Voorschoten. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,554 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied in Voorschoten?

Een huis kopen in Buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied in Voorschoten.

In de wijk Buitengebied in Voorschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 48 mensen per vierkante kilometer en 100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.