De lokale huizenmarkt in Voorburg Noord noord.

Als je woningbezitter wordt in Voorburg Noord noord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,401 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg Noord noord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Voorburg Noord noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Voorburg Noord noord in Voorburg?

Een huis kopen in Voorburg Noord noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg Noord noord in Voorburg.

In de buurt Voorburg Noord noord in Voorburg is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 16,008 bewoners per vierkante kilometer en 1,740 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Voorburg Noord noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 440 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.