De gemiddelde vierkantemeterprijs in Voorburg Noord zuid is € 4,371/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Voorburg Noord zuid
8.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Voorburg Noord zuid is
37%
De woningwaardes in Voorburg Noord zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Voorburg Noord zuid.

Als je een huis koopt in Voorburg Noord zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,371 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg Noord zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Voorburg Noord zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Voorburg Noord zuid in Voorburg?

Een huis kopen in Voorburg Noord zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg Noord zuid in Voorburg.

In de wijk Voorburg Noord zuid in Voorburg is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,674 inwoners per vierkante kilometer en 1,905 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Voorburg Noord zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 640 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.