De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zuiderzeewijk is € 2,983/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuiderzeewijk
5.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zuiderzeewijk is
25%
De woningprijzen in Zuiderzeewijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zuiderzeewijk.

Als woningbezitter in Zuiderzeewijk zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,983 per vierkante meter. Hiermee doet Zuiderzeewijk het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Lelystad. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,071 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zuiderzeewijk gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zuiderzeewijk in Lelystad?

Een huis kopen in Zuiderzeewijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuiderzeewijk in Lelystad.

In de buurt Zuiderzeewijk in Lelystad is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,556 mensen per vierkante kilometer en 2,640 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zuiderzeewijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 865 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lelystad on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.