De gemiddelde vierkantemeterprijs in Lochem-Noord is € 3,288/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Lochem-Noord
3.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Lochem-Noord is
33%
De huizenprijzen in Lochem-Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Lochem-Noord.

Als bezitter van een huis in Lochem-Noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,288 per vierkante meter. Hiermee doet Lochem-Noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lochem. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,674 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Lochem-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Lochem-Noord in Lochem?

Een huis kopen in Lochem-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lochem-Noord in Lochem.

In de wijk Lochem-Noord in Lochem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 487 bewoners per vierkante kilometer en 420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Lochem-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lochem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.