De gemiddelde vierkantemeterprijs in Lochem-Zuid is € 4,188/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Lochem-Zuid
8.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Lochem-Zuid is
38%
De huizenprijzen in Lochem-Zuid zijn het afgelopen jaar gestegen met
28.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Lochem-Zuid.

Als je een huis koopt in Lochem-Zuid zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 28.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,188 per vierkante meter. Hiermee doet Lochem-Zuid het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lochem. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,674 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Lochem-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Lochem-Zuid in Lochem?

Een huis kopen in Lochem-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lochem-Zuid in Lochem.

In de wijk Lochem-Zuid in Lochem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,128 inwoners per vierkante kilometer en 375 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Lochem-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lochem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.