De gemiddelde vierkantemeterprijs in Molengronden is € 3,395/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Molengronden
6.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Molengronden is
20%
De prijzen van huizen in Molengronden zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Molengronden.

Als bezitter van een huis in Molengronden zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,395 per vierkante meter. Hiermee doet Molengronden het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Lochem. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,674 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Molengronden gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Molengronden in Lochem?

Een huis kopen in Molengronden is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Molengronden in Lochem.

In de wijk Molengronden in Lochem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,395 bewoners per vierkante kilometer en 520 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Molengronden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lochem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.