De gemiddelde prijs per vierkante meter in Staatsliedenbuurt is € 3,783/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Staatsliedenbuurt
7.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Staatsliedenbuurt is
24%
De prijzen van woningen in Staatsliedenbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
24.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Staatsliedenbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Staatsliedenbuurt zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 24.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,783 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenbuurt het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Loon op Zand. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,503 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Staatsliedenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Staatsliedenbuurt in Kaatsheuvel?

Een huis kopen in Staatsliedenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenbuurt in Kaatsheuvel.

In de buurt Staatsliedenbuurt in Kaatsheuvel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,254 bewoners per vierkante kilometer en 265 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Staatsliedenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kaatsheuvel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.