De lokale huizenprijzen in Bloemenbuurt.

Met een woning in Bloemenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bloemenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maassluis. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,372 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bloemenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Bloemenbuurt in Maassluis?

Een huis kopen in Bloemenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bloemenbuurt in Maassluis.

In de buurt Bloemenbuurt in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,289 inwoners per vierkante kilometer en 490 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bloemenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.