De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Dijkpolder.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Dijkpolder zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Dijkpolder het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Midden-Delfland. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,267 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Dijkpolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Dijkpolder in Maasland?

Een huis kopen in Verspreide huizen Dijkpolder is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Dijkpolder in Maasland.

In de buurt Verspreide huizen Dijkpolder in Maasland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 22 bewoners per vierkante kilometer en 20 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Dijkpolder zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maasland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.