De lokale woningmarkt in Componistenbuurt.

Als je investeert in een huis in Componistenbuurt zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,388 per vierkante meter. Hiermee doet Componistenbuurt het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Maassluis. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,372 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Componistenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Componistenbuurt in Maassluis?

Een huis kopen in Componistenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Componistenbuurt in Maassluis.

In de wijk Componistenbuurt in Maassluis is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,804 mensen per vierkante kilometer en 1,035 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Componistenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.