De lokale huizenmarkt in Koningshoek.

Als bezitter van een huis in Koningshoek zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,710 per vierkante meter. Hiermee doet Koningshoek het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maassluis. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,372 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Koningshoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Koningshoek in Maassluis?

Een huis kopen in Koningshoek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Koningshoek in Maassluis.

In de wijk Koningshoek in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,268 bewoners per vierkante kilometer en 845 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Koningshoek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.