De lokale woningmarkt in Wilgenrijk.

Als woningbezitter in Wilgenrijk zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,964 per vierkante meter. Hiermee doet Wilgenrijk het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Maassluis. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,372 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wilgenrijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Wilgenrijk in Maassluis?

Een huis kopen in Wilgenrijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wilgenrijk in Maassluis.

In de buurt Wilgenrijk in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 413 mensen per vierkante kilometer en 145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Wilgenrijk zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 23% tussen de 25 tot 45 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.