De gemiddelde vierkantemeterprijs in Taanschuurpolder is € 3,306/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Taanschuurpolder
3.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Taanschuurpolder is
26%
De prijzen van huizen in Taanschuurpolder zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Taanschuurpolder.

Als bezitter van een huis in Taanschuurpolder zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,306 per vierkante meter. Hiermee doet Taanschuurpolder het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Maassluis. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Taanschuurpolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Taanschuurpolder in Maassluis?

Een huis kopen in Taanschuurpolder is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Taanschuurpolder in Maassluis.

In de wijk Taanschuurpolder in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,150 bewoners per vierkante kilometer en 1,100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Taanschuurpolder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.