De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zuidbuurt is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Zuidbuurt is
20%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zuidbuurt.

Als je investeert in een huis in Zuidbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Zuidbuurt het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maassluis. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zuidbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zuidbuurt in Maassluis?

Een huis kopen in Zuidbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuidbuurt in Maassluis.

In de wijk Zuidbuurt in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 98 mensen per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Zuidbuurt zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 25 tot 45 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.