De gemiddelde prijs per vierkante meter in Borgharen is € 2,839/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Borgharen
3.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Borgharen is
30%
De woningprijzen in Borgharen zijn het afgelopen jaar toegenomen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Borgharen.

Als woningbezitter in Borgharen zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,839 per vierkante meter. Hiermee doet Borgharen het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maastricht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Borgharen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Borgharen in Maastricht?

Een huis kopen in Borgharen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Borgharen in Maastricht.

In de buurt Borgharen in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 579 mensen per vierkante kilometer en 870 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Borgharen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.