De gemiddelde prijs per vierkante meter in Daalhof is € 2,793/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Daalhof
5.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Daalhof is
28%
De waarde van woningen in Daalhof zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Daalhof.

Als je woningbezitter wordt in Daalhof zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,793 per vierkante meter. Hiermee doet Daalhof het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Maastricht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Daalhof voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Daalhof in Maastricht?

Een huis kopen in Daalhof is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Daalhof in Maastricht.

In de buurt Daalhof in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,972 bewoners per vierkante kilometer en 3,465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Daalhof zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 900 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.