De gemiddelde vierkantemeterprijs in Frontenkwartier is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Frontenkwartier
7.1%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Frontenkwartier is
27%
De huizenprijzen in Frontenkwartier zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Frontenkwartier.

Als bezitter van een huis in Frontenkwartier zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Frontenkwartier het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maastricht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Frontenkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Frontenkwartier in Maastricht?

Een huis kopen in Frontenkwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Frontenkwartier in Maastricht.

In de wijk Frontenkwartier in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 848 bewoners per vierkante kilometer en 250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Frontenkwartier zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.