De gemiddelde prijs per vierkante meter in Mariaberg is € 3,294/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Mariaberg
10.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Mariaberg is
25%
De waarde van woningen in Mariaberg zijn het afgelopen jaar gezakt met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Mariaberg.

Als je woningbezitter wordt in Mariaberg zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,294 per vierkante meter. Hiermee doet Mariaberg het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Maastricht. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Mariaberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Mariaberg in Maastricht?

Een huis kopen in Mariaberg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Mariaberg in Maastricht.

In de buurt Mariaberg in Maastricht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,858 bewoners per vierkante kilometer en 3,010 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Mariaberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 555 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 22% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.