De lokale woningmarkt in Busselbunders.

Als woningbezitter in Busselbunders zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,681 per vierkante meter. Hiermee doet Busselbunders het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Meierijstad. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,421 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Busselbunders achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Busselbunders in Veghel?

Een huis kopen in Busselbunders is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Busselbunders in Veghel.

In de buurt Busselbunders in Veghel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,397 mensen per vierkante kilometer en 625 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Busselbunders zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veghel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.