De gemiddelde prijs per vierkante meter in Koolenkampen en Iepenlaan is € 2,935/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Koolenkampen en Iepenlaan
4.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Koolenkampen en Iepenlaan is
34%
De woningprijzen in Koolenkampen en Iepenlaan zijn het afgelopen jaar gezakt met
-7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Koolenkampen en Iepenlaan.

Met een woning in Koolenkampen en Iepenlaan zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,935 per vierkante meter. Hiermee doet Koolenkampen en Iepenlaan het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Meierijstad. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,424 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Koolenkampen en Iepenlaan achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Koolenkampen en Iepenlaan in Veghel?

Een huis kopen in Koolenkampen en Iepenlaan is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Koolenkampen en Iepenlaan in Veghel.

In de buurt Koolenkampen en Iepenlaan in Veghel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,519 inwoners per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Koolenkampen en Iepenlaan zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veghel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.