De lokale huizenprijzen in Koedijkslanden.

Als je een huis koopt in Koedijkslanden zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,652 per vierkante meter. Hiermee doet Koedijkslanden het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Meppel. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,119 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Koedijkslanden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Koedijkslanden in Meppel?

Een huis kopen in Koedijkslanden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Koedijkslanden in Meppel.

In de wijk Koedijkslanden in Meppel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,414 inwoners per vierkante kilometer en 2,965 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Koedijkslanden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 925 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Meppel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.