De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Staphorst. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,246 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving in Staphorst?

Een huis kopen in Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving in Staphorst.

In de wijk Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving in Staphorst is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 38 mensen per vierkante kilometer en 170 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Rechterensweg en omgeving zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Staphorst on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.