De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nieuwveenselanden is € 3,200/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwveenselanden
4.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nieuwveenselanden is
38%
De prijzen van woningen in Nieuwveenselanden zijn het afgelopen jaar gegroeid met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nieuwveenselanden.

Met een woning in Nieuwveenselanden zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,200 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwveenselanden het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Meppel. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,131 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuwveenselanden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nieuwveenselanden in Meppel?

Een huis kopen in Nieuwveenselanden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwveenselanden in Meppel.

In de buurt Nieuwveenselanden in Meppel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 457 inwoners per vierkante kilometer en 395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Nieuwveenselanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Meppel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.