De gemiddelde vierkantemeterprijs in Industrie Oevers is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Industrie Oevers
-12.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Industrie Oevers is
17%
De prijzen van huizen in Industrie Oevers zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Industrie Oevers.

Als bezitter van een huis in Industrie Oevers zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrie Oevers het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Meppel. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,131 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Industrie Oevers achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Industrie Oevers in Meppel?

Een huis kopen in Industrie Oevers is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrie Oevers in Meppel.

In de wijk Industrie Oevers in Meppel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 62 bewoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Industrie Oevers zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Meppel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.