De lokale huizenprijzen in Nijeveen.

Met een woning in Nijeveen zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,037 per vierkante meter. Hiermee doet Nijeveen het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Meppel. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,119 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nijeveen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Nijeveen in Nijeveen?

Een huis kopen in Nijeveen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nijeveen in Nijeveen.

In de buurt Nijeveen in Nijeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 155 inwoners per vierkante kilometer en 1,580 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Nijeveen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 595 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.