De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vertobuurt is € 3,399/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Vertobuurt
-0.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vertobuurt is
26%
De woningwaardes in Vertobuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vertobuurt.

Met een woning in Vertobuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,399 per vierkante meter. Hiermee doet Vertobuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maassluis. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vertobuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vertobuurt in Maassluis?

Een huis kopen in Vertobuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vertobuurt in Maassluis.

In de buurt Vertobuurt in Maassluis is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,924 inwoners per vierkante kilometer en 1,175 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vertobuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 425 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.