De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bomendal is € 3,401/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bomendal
1.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bomendal is
30%
De prijzen van woningen in Bomendal zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bomendal.

Met een woning in Bomendal zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,401 per vierkante meter. Hiermee doet Bomendal het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Maassluis. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bomendal voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bomendal in Maassluis?

Een huis kopen in Bomendal is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bomendal in Maassluis.

In de buurt Bomendal in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,799 inwoners per vierkante kilometer en 885 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bomendal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 315 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.