De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stadshart-Noord is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Stadshart-Noord is
34%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Stadshart-Noord.

Met een woning in Stadshart-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Stadshart-Noord het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Midden-Groningen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 2,635 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stadshart-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stadshart-Noord in Hoogezand?

Een huis kopen in Stadshart-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stadshart-Noord in Hoogezand.

In de buurt Stadshart-Noord in Hoogezand is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,759 inwoners per vierkante kilometer en 270 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Stadshart-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogezand on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.