De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kolham is € 2,646/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kolham
1.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Kolham is
22%
De prijzen van huizen in Kolham zijn het afgelopen jaar verminderd met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kolham.

Als je investeert in een huis in Kolham zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,646 per vierkante meter. Hiermee doet Kolham het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Midden-Groningen. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 2,635 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kolham achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kolham in Kolham?

Een huis kopen in Kolham is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kolham in Kolham.

In de wijk Kolham in Kolham is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 358 mensen per vierkante kilometer en 570 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Kolham zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kolham on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.