De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kolham Buitengebied is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Kolham Buitengebied is
100%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kolham Buitengebied.

Als woningbezitter in Kolham Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Kolham Buitengebied het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Midden-Groningen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 2,631 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kolham Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kolham Buitengebied in Kolham?

Een huis kopen in Kolham Buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kolham Buitengebied in Kolham.

In de buurt Kolham Buitengebied in Kolham is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 mensen per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Kolham Buitengebied zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kolham on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.