De gemiddelde prijs per vierkante meter in Boswijck-West is € 2,315/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Boswijck-West
8.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Boswijck-West is
29%
De woningwaardes in Boswijck-West zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Boswijck-West.

Als woningbezitter in Boswijck-West zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,315 per vierkante meter. Hiermee doet Boswijck-West het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Midden-Groningen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 2,631 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Boswijck-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Boswijck-West in Sappemeer?

Een huis kopen in Boswijck-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boswijck-West in Sappemeer.

In de buurt Boswijck-West in Sappemeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,926 mensen per vierkante kilometer en 630 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Boswijck-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Sappemeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.