De lokale huizenmarkt in Didam-Noord.

Als je woningbezitter wordt in Didam-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,998 per vierkante meter. Hiermee doet Didam-Noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Montferland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Didam-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Didam-Noord in Didam?

Een huis kopen in Didam-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Didam-Noord in Didam.

In de buurt Didam-Noord in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,643 bewoners per vierkante kilometer en 3,005 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Didam-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,045 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.