De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Nieuw-Dijk.

Met een woning in Verspreide huizen Nieuw-Dijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,608 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Nieuw-Dijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Montferland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Nieuw-Dijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Nieuw-Dijk in Didam?

Een huis kopen in Verspreide huizen Nieuw-Dijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Nieuw-Dijk in Didam.

In de buurt Verspreide huizen Nieuw-Dijk in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 97 inwoners per vierkante kilometer en 325 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Nieuw-Dijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.