De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Loil.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Loil zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs verminderde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,276 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Loil het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Montferland. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Loil achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Loil in Didam?

Een huis kopen in Verspreide huizen Loil is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Loil in Didam.

In de wijk Verspreide huizen Loil in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 90 inwoners per vierkante kilometer en 260 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Loil zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.